Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις

Εισαγωγή- Γενικοί Όροι

Η ιστοσελίδα www.justlookingoptics.gr αποτελεί το διαδικτυακό τόπο της εταιρείας «Στρουμπάκος Γ. – Μαυρόπουλος Ε.Α. ΟΕ» (ΑΦΜ: 800591092, ΔΟΥ: ΙΔ Αθηνών, Αρ. ΓΕΜΗ: 131142601000) με διακριτικό τίτλο “JustLooking”, που εδρεύει στην οδό Πατησίων 370, Άνω Πατήσια, Αθήνα, ΤΚ 11141 («Εταιρεία»).


Οι χρήστες της ιστοσελίδας καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά τους κάτωθι όρους χρήσης και προϋποθέσεις. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα του www.justlookingoptics.gr συνεπάγεται η ανεπιφύλκατη αποδοχή των όρων χρήσης.


Η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει μονομερώς τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η Εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.


Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα - Περιορισμός Ευθύνης


Η Εταιρεία δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό της κατάστημα όσο και τις παρεχόμενες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος συναλλαγές.


Η Εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται από καταχωρήσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν εκ σφάλματος/παραδρομής κατά την κοινή πείρα ή προκύπτουν από λόγους ανωτέρας βίας και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα γίνεται προσπάθεια για την ακριβέστερη περιγραφή και απεικόνιση των προϊόντων. Ωστόσο, η Εταιρεία δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα δικτυακό τόπο. Στα πλαίσια των συναλλαγών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος η Εταιρεία δε φέρει καμμία ευθύνη και δεν υπέχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε βλάβη/ζημία προκύψει από την ακύρωση, μη εκπλήρωση ή καθυστέρηση εκπλήρωσης παραγγελιών για οποιαδήποτε αιτία.


Δικαιώματα Πνευματικής ΙδιοκτησίαςΌλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, που αναρτάται στην ιστοσελίδα www.justlookingoptics.gr, συμπεριλαμβανομένων εμπορικού σήματος, διακριτικού τίτλου, κειμένων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων κ.ά. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού δικαίου, του Ευρωπαϊκού δικαίου και των Διεθνών Συμβάσεων. Οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό απαγορεύεται χωρίς να υπάρχει έγγραφη συναίνεση της Εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεσή τους στην ιστοσελίδα του www.justlookingoptics.gr, δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους από τρίτους.


Προσωπικά Δεδομένα


Στην ιστοσελίδα www.justlookingoptics.gr ο χρήστης/καταναλωτής μπορεί να περιηγηθεί χωρίς να συμπληρώσει κάποιο προσωπικό στοιχείο εάν δεν το επιθυμεί. Τα προσωπικά στοιχεία που ο χρήστης/καταναλωτής θα καταχωρήσει στην ιστοσελίδα www.justlookingoptics.gr είναι απόρρητα και δεν θα χρησιμοποιηθούν από κανέναν χωρίς την έγκρισή του.Τα προσωπικά στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την διεκπεραίωση των παραγγελιών του χρήστη/καταναλωτή, ο οποίος φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την ακρίβεια των στοιχείων του καθώς και για τις πιθανές καθυστερήσεις ή πλημμέλειες στην εκτέλεση της παροχής λόγω της ανακρίβειας των στοιχείων που ο ίδιος καταχώρησε. Ο χρήστης/καταναλωτής οφείλει να ενημερώνει την εταιρεία «Στρουμπάκος Γ. – Μαυρόπουλος Ε.Α. ΟΕ» για οποιοδήποτε αλλαγή ή διόρθωση των στοιχείων του, προ της αποστολής του αποδεικτικού παραλαβής.


Η εταιρεία «Στρουμπάκος Γ. – Μαυρόπουλος Ε.Α. ΟΕ» εγγυάται ότι κατά τις συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις ασφάλειας συναλλαγών και προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη/καταναλωτή (αριθμός κάρτας, όνομα κατόχου, ημερομηνία λήξης, cvc) χρησιμοποιούνται με σκοπό τη ταυτοποίηση του κατόχου της πιστωτικής κάρτας.


Ο χρήστης/καταναλωτής συναινεί στην ανεπιφύλακτη χρήση των πληροφοριών που παρέχει και τη χρήση τους από την εταιρεία «Στρουμπάκος Γ. – Μαυρόπουλος Ε.Α. ΟΕ» για την εκπλήρωση της παραγγελίας.Η ιδιωτικότητα του τελικού χρήστη ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου διέπεται από το Ελληνικό και Ευρωπαϊκό δίκαιο προστασίας προσωπικών δεδομένων (Ν. 2472/1997 και 3471/2006, που ενσωμάτωσαν τις Οδηγίες 95/46/ΕΚ και 2002/58/ΕΚ αντιστοίχως).


Πολιτική επιστροφών 

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής.


Προτού επιστρέψετε ένα προϊόν θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά στο 2114036203 είτε μέσω e-mail στο [email protected]


Τα γυαλιά θα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση με αυτή που τα παραλάβατε και να συνοδεύονται από τη συσκευασία που στάλθηκαν (π.χ. θήκη, πανάκι, χαρτιά γνησιότητας).


Οι φακοί επαφής και τα υγρά φακών επαφής θα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση με αυτή που τα παραλάβατε και να βρίσκονται σφραγισμένα στο κουτί τους.


Σε περίπτωση μη παραλαβής ή άρνησης παραλαβής από τον πελάτη της παραγγελίας εντός 10 ημερών από την ημέρα που έχει αποσταλεί, η παραγγελία ακυρώνεται και επιστρέφεται στο κατάστημα.


Υπαναχώρηση


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.